Проект “Безпечні звички” створений ГО Traffic Challenge спільно із радіостанцією Radio Roks і є одним із пріоритетних напрямків в освітньому векторі роботи громадської організації.

Ми хочемо змінити поведінку людей, а щоб змінити поведінку, людина має змінити розуміння проблеми”, — пояснює голова організації Ольга Дробишева.

Безпечні звички — це добірка важливої інформації, яку мають знати усі учасники дорожнього руху.  У кожному випуску рубрики розкривається актуальне питання: від того як використовувати подушки безпеки і чому паски безпеки рятують життя, до того чому не варто пристібати дитину з собою в авто і як обрати дитяче автокрісло. Тобто це та інформація, яку водій, пасажир, пішохід має усвідомити до такої міри, щоб вона перетворилась в звичку. Звичку пристібатись, звичку мати у авто стропоріз, правильно переходити дорогу, перевозити дитину відповідного віку тільки в атокріслі тощо. 

У “Безпечних звичках” ми розвінчуємо міфи, розкриваємо реальні факти і наголошуємо на важливих моментах, які можуть врятувати ваші життя. Тож слухайте “Безпечні звички” вже за цим посиланням:  https://soundcloud.com/kxyziqwxinam