Аби попередити дитячий дорожньо-транспортний травматизм, напередодні весняних канікул, поліція відвідує школи, аби нагадати дітям про правила дорожнього руху. Першочергово поліція відвідує ті школи, учні яких потрапляють в автопригоди. 

Так, інспектори Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області навідались до Вишнівської загальноосвітньої школи, Києво – Святошинського району,  учениця якої потрапила в ДТП.

«Школярка намагалась перейти дорогу у непередбаченому місці і опинилась під колесами автомобіля. На питання чому не дотрималась Правил дорожнього руху, дитина відповіла  лише одне – поспішала.  Наразі дівчинка з травмами знаходиться у лікарні – говорить старший інспектор відділу забезпечення безпеки дорожнього руху, майор поліції  Ольга Полякова, яка завітала до школи».

Представники поліції поговрили з учнями 7-х класів, спробували пояснити, чому необачність на дорозі може коштувати життя. Школярі також отримали книжки голови ГО “Traffic Challenge” Ольги Дробишевої “1000 та 1 поворот” та подивились тематичні відеоролики.

Джерело: http://upd.kv.npu.gov.ua/news/3272/