Водій-Овен

Овни дуже нетерплячі. Вони темпераменті і мають активну життєву позицію. Водії-овни можуть проявляти свою нетерплячість і на дорозі, приймаючи неправильні рішення. Їхнє бажання скрізь встигнути може спонукати їх перевищувати швидкість. Але це дуже ввічливі водії. Вони ніколи не дозволять собі облаяти інших водіїв чи не пропустити пішоходів на зебрі. 

Водій-Телець

А от Тельці — врівноважені. Ведуть машину спокійно, не схильні до виплеску емоцій, поки вони за кермом. Від них не доводиться очікувати непередбачуваних рішень. Навіть у величезній пробці Телець-водій буде спокійно чекати і потихеньку просуватися далі. Телець ніколи не дозволить собі нецензурної лайки на дорозі. Але така беземоційність і витримка коштує цьому водію не малих зусиль.

Водії-близнюки

Близнюки немов народжені за кермом. Без дороги не уявляють свого життя. Ось вони тільки приїхали і вже знову збираються відправлятись у дорогу. У них завжди якісь плани, пов’язані з поїздками і подорожами. Вони отримують від водіння справжню насолоду. За кермом вони просто профі. Їм не бракує самовпевненості. А це може спричинити прийняття неправильних рішень на дорозі. 

Водій-Рак

Дуже обережні водії. Вони десять разів перестрахуються, перш ніж зробити будь-який маневр на дорозі. Вважають за краще не поспішати і не ризикувати – краще пропустити, ніж обігнати. Їхній принцип: тихіше їдеш – далі будеш. Раки — найнижчий аварійний тип водіїв. Полюбляють автомобілі «сімейного типу», щоб можна було вивезти на природу дітей або друзів.

Водій-Лев

Типовий Лев за кермом — водій, який хоче справити яскраве враження на інших водіїв. Його авто обов’язково яскраве, а як водій він поводиться виклично, що створює небезпеки для інших водіїв. Він вважає, що на дорозі йому повинні поступатися, що він – в пріоритеті. А це часто призводить до аварій, оскільки інші водії думають інакше. В цьому Леви схожі на Овнів.

Водій-Діва

Дуже урівноважений водій. Він заздалегідь розраховує маршрут тривалої поїздки, враховуючи всі дрібниці і деталі. Як і Тельці, Діви воліють не поспішати, проте і зволікати не будуть. У них все враховано і все прораховано, тому аварійні ситуації своєю поспішністю і неврівноваженістю такий водій не створює. Представники цього знаку – одні з найкращих водіїв.

Водій-Терези

Водії за настроєм. Вони намагаються не створювати нікому проблем на дорозі і їздити акуратно. Вони не здійснять ризикованих маневрів на дорозі зайвий раз не подумавши і не зваживши на наслідки. Вони не терплять безцеремонного ставлення до себе на дорозі і не прощають несправедливості. Це здатне їх вивести з себе. Вони вважають за краще їхати з середньою швидкістю, не вибиватися з загального ряду і зберігати ввічливе ставлення до інших водіїв.

Водій-Скорпіон

Досить небезпечний водій. Бо любить гострі відчуття. Часто ризикує на дорозі, створюючи проблеми і собі, і іншим. Скорпіони, як і Леви, вважають, що вони завжди в пріоритеті, мають якесь особливе становище, тому їм повинні поступатися. Це – один з найбільш аварійних знаків Зодіаку. Вони не пробачають помилок на дорозі іншим водіям і можуть жорстко покарати за помилки лайкою або якимось маневром. А це створює конфлікти на дорозі.

Водій-Стрілець

Класичний водій-далекобійник. Справжній профі, як Близнюки. Дорога і подорожі для Стрільця – спосіб самореалізації і самоствердження, поза дорогами цей знак Зодіака часто навіть не уявляє свого життя. Стрільці їздять часто і далеко, люблять швидку їзду і драйв. Не люблять зволікати і плентатися в хвості у інших водіїв, тому періодично можуть потрапляти в аварійні ситуації.

Водій-Козеріг

Вкрай обережний і уважний водій. Ризикувати на дорозі – не його родзинка. У водіїв-Козерогів зазвичай хороша концентрація і увага за кермом, вони їздять спокійно. Їх природний меланхолійний темперамент дає їм достатньо витримки і здатності не конфліктувати на дорозі зі сміливішими і ризикованішими водіями.

Водій-Водолій

Водолій схильний впадати в крайнощі, відрізняється непередбачуваністю на дорозі і імпульсивністю – майже як Овен. Типовий Водолій – лихач і авантюрист. Дуже любить ситуації форс-мажору і сам періодично створює їх іншим водіям, випробовуючи їх нервову систему і доводячи до стресу. Тому на дорозі з водієм-Водолієм краще не зв’язуватися для  власного ж спокою. 

Водій-Риби

Дуже емоційний водій. Це часто може призводити до штучно створених ним самим проблем на дорозі. Але від цих проблем страждає і сам водій-Риби. На жаль, неуважність робить їх досить небезпечними водіями. Водіння машини все ж не їхня мета всього життя, тому багато представників цього знаку навіть не горять бажанням сідати за кермо.

Гороскоп складений, спираючись на розташування в небі зірок. Тому на будь-які неспівпадіння або співпадіння скаржитись тільки небесним силам! 🙂

Бажаємо вам витримки і уважності на дорозі, не залежно від вашого знаку Зодіаку.