Унікальне видання для сучасних дітей та батьків про правила поведінки на дорозі “1000 і 1 поворот” відзначили під час VІІ Міжнародного фестивалю “Книжковий Арсенал”. Нагороду авторці книги та голові ГО “Traffic Challenge” Ользі Дробишевій вручив Начальник управління видавничої справи і преси Держкомтелерадіо Олексій Кононенко. Ініціатори нагороди – Державний комітет телебачення і радіомовлення України. 

На книжковому ярмарку Ольга Дробишева поспілкувалась із дітьми, а активісти “Traffic Challenge” вирушили дитячими просторами Книжкового Арсеналу і роздали малятам “1000 і 1 поворот”. Як виявилось, у деяких з них вже є перша частина книги. Нагадаємо, “1000 і 1 поворот” розповсюджуються безкоштовно по всім школам і дитячим садочкам України за допомогою Національної поліції. Другу частину “Бум” малюки одразу почали розглядати і гратися, адже у книзі є ігри, які краще допомагають запам’ятати правила дорожнього руху, а також розповідають багато цікавого про світ тварин, які є головними героями книги. 

Книга “1000 і 1 поворот” складається з двох частин і поки є єдиним в Україні виданням, в якому доступно, з гумором і у формі гри дітям пояснюються правила дорожнього руху.