11 листопада 2015 року відбудеться Відкритий урок «Безпека дорожнього руху для наймолодших учасників»  о 12.00 в коледжі № 272 ім. Сухомлинського (вул. Луначарського – 5-А, Дніпровський район, м. Лівобережна).

Орагнізатори заходу – всеукраїнский проект Traffic Challenge – Національна программа з попередження  дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді.

В заході візьмуть участь представники правоохоронних органів,  навчальний центр «Актив-Безпека» з дитячим тренінгом «Безпечна поведінка на дорозі». На дітей протягом уроку очікують конкурси, вікторини з призами та заохочувальними подарунками, а також ще декілька сюрпризів, у тому числі і  зірковий гість.

За умови сприятливих погодних обставин дітей очікує сюрприз на вулиці.

Кожнен учасник заходу отримає тематичну книгу-посібник з правил дорожнього руху  «1000 та 1 поворот».

Акредитація ЗМI обов’язкова за тел. 050 414 91 36 або по e-mail: press@trafficchallenge.com.ua

Національна програма Traffic Challenge проводиться за ініціативою Благодійного фонду «Демократичний розвиток» за участі Міністерства освіти і науки України,  МВС України та МОЗ України. «Traffic Challenge» – це проект, що стартує в рамках Тижня безпеки дорожнього руху, проголошеного Кабінетом Міністрів України.

Національна програма з протидії та запобігання ситуацій з порушенням правил дорожнього руху Traffic Challenge спрямована на зниження дитячої і молодіжної смертності. Завдання програми Traffic Challenge полягає, в першу чергу, у формуванні культури поводження на дорозі та стимулювання високого рівня відповідальності дорослих учасників дорожнього руху (батьків) за допомогою маленьких і юних освічених активістів  – дітей-пасажирів, дітей-пішоходів. Однією із головних подій першого етапу програми Traffic Challenge – є випуск і розповсюдження дитячого видання про правила поведінки на дорозі і основи безпеки учасників дорожнього руху під назвою «1000 та 1 поворот».