Он-лайн трансляція Національного вебінару з безпеки дорожнього руху у розділі он-лайн трансляції на платформі FroSH або за посиланням: http://trafficchallenge.com.ua/frosh/online-live-stream/

Як убезпечити себе та дітей в авто і на дорозі, як допомогти постраждалим в ДТП, що потрібно знати вагітним за кермом — тепер уся інформація про безпеку на дорозі зібрана на одній платформі.

First Road Safety Hub (FroSH) — це перший в Україні віртуальний тренінговий центр з безпеки дорожнього руху, де передбачаються он-лайн трансляції, серія відео-уроків, аудіо-уроків та навчальних матеріали для читання. Навчатимуть українців безпеці безкоштовно найкращі сертифіковані тренери з України та Європи.

26 травня о 10:00 за адресою MediaHub (вул. Михайла Омеляновича-Павленка 4/6) з нагоди запуску платформи відбудеться прес-брифінг, а о 10:30 Всеукраїнський вебінар з безпеки дорожнього руху, який транслюватиметься на платформі FroSH.

Освітній проект створений Національною програмою з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді «Traffic Challenge» спільно з Національною поліцією України та Урядом Канади.

На вебінарі слухачам розкажуть і покажуть: як привчити дітей до правил дорожнього руху, які місця в транспорті (в тому числі і в громадському) найнебезпечніші, де приховані небезпеки на дорогах, про які знають у Європі навіть діти, що робити та чого не робити на місці ДТП та ін. Вебінар проведуть експерти в галузі безпеки дорожнього руху та Basic Life Support Ольга Дробишева та Олег Картавий.

Вебінар побудований за програмою “Відповідальні батьки”, яку розробили експерти в галузі безпеки дорожнього руху, медицини невідкладних станів, дитячої медицини, психології та експерти з навчання з європейською сертифікацією.
Протягом 2017 року громадські активісти з Traffic Challenge організували навчання за цією програмою для поліцейських, освітян, медичних працівників, інструкторів автошкіл та волонтерів.

Тепер, завдяки освітній платформі, найкращий світовий досвід від провідних експертів в галузі протидії та попередження смертності та травматизму на дорозі стане доступним усім українцям!