28 серпня о 12:00 у книгарні “Буква” (вул. Б.Хмельницького, 3б) відбудеться презентація унікальної книги для дітей про правила дорожнього руху “1000 і 1 поворот. Веселі букви” (ІІІ частина).

Авторка книги – експертка з безпеки дорожнього руху (БДР) і голова Національної програми з безпеки дорожнього руху “Traffic Challenge” Ольга Дробишева.

Книга “1000 і1поворот” – унікальне в Україні видання про БДР, де у формі гри малюкам пояснюються правила дорожнього руху. А ІІІ частина “1000 і 1 поворот” містить ще й справжні світловідбиваючі елементи, за допомогою яких можна продемонструвати дітям як світловідбивачі можуть врятувати життя пішоходам.

Під час презентації за участю представників патрульної поліції будуть проведені тематичні веселі конкурси та розіграші для дітей, в яких маленькі гості зможуть виграти призи та гарно провести час. Додамо, що всі діти на презентації отримають у подарунок ІІІ частину книги “1000 і 1 поворот”.

Три частини книги“1000 і 1 поворот” -це благодійний проект. Книга безкоштовно розповсюджуються поліцейськими в дитячих садочках і школах.

На сьогоднішній день наклад книги — найбільший в Україні серед книжок недержавного замовлення. Це підтвердять під час презентації представники Книги Рекордів України, які зафіксують новий рекорд.

Національна програма з безпеки дорожнього руху Traffic Challenge – один з найбільших недержавних проектів в галузі безпеки дорожнього руху, який бореться зі смертю та травматизмом на дорозі превентивними методами.

Програма успішно втілила проект по розповсюдженню світловідбиваючих жилетів в школах, запустила он-лайн платформу FroSH (безкоштовні тренінги з безпеки дорожнього руху).

Книга «1000 і 1 поворот», як і попередні дві частини, вийшла у видавництві Саміт-книга за підтримки Американського Посольства в Україні та завдяки соціально-відповідальному бізнесу — компаніям ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя” та Страхової компанії “ГРАВЕ УКРАЇНА” і компанії Renault Group Україна.

Печать