Реєстрація:

Реєстрація команд починається 17 вересня 2019 року і до 4 жовтня 2019 року включно. Заявки, які будуть подані пізніше, не зараховуються. 

Команди переходять за посиланням, яке буде оприлюднене під час офіційної прес-конференції з нагоди старту змагань, та заповнюють реєстраційну форму. Посилання на реєстраційну форму буде опубліковано на сайті, на офіційній сторінці «Traffic Challenge» в Instagram та Facebook.

Кожній команді присвоюється номер, який необхідно буде запам’ятати (записати) та використовувати при публікації звітів. Цей номер надсилається на електронну адресу лідеру команди, яку він зазначає під час реєстрації.

Під час реєстрації треба зробити спільне фото команди, зроблене з використанням табличок зі слоганами, які знаходяться тут: (Команда може обрати з переліку за посиланням від 1 до 10 слоганів на свій вибір. Необхідно роздрукувати табличку на папері не менше А4 формату, та тримати її у руках під час фотографування. Дозволяється не друкувати таблички, якщо немає такої можливості або бажання, тоді команда має намалювати вручну ті таблички, які вона обрала). 

Необхідно зробити публікацію цієї фотографії з хештегами #SpeakUp #SpeakUpUkraine #TrafficChallenge #номер команди (після значка # має бути цифра – номер, який команда отримала при реєстрації. Наприклад: #00025)  у групі Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine  у Facebook та сторінці в Instagram – це є стартом участі команди у змаганні.

Перед тим, як опублікувати фото – додатеся у групу сторінки Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine  у Facebook та почніть стежити у Instagram. 

Посилання на групу: https://www.facebook.com/groups/1096742113869414/

Знайти в Instagram:

https://www.instagram.com/hashtag_marathon/

 А також необхідно вподобати сторінку Traffic Challenge у Facebook:

https://www.facebook.com/TrafficChallenge/

та Instagram: https://instagram.com/traffic_challenge?igshid=9kp1cm9md06f

Зверніть увагу! Без входу в групу та стеження за сторінкою марафону в Instagram публікація звітів неможлива!

У відповідь на відправлену заповнену форму ви отримаєте лист, у якому буде e-mail та контакти волонтерів у областях, а також посилання на форми звітів та інструкція по їхньому оформленню. Збережіть цю інформацію. На зазначену за вашою областю електронну скриньку ви буде відправляти звіти. 

Звідки дізнатися про завдання:

30 вересня – буде опубліковано завдання для першого етапу змагання.

14 жовтня – буде опубліковане завдання для другого етапу змагання.

28 жовтня – буде опубліковане завдання для третього етапу змагання, а також дата і час  публікації тесту.

Всі завдання будуть публікуватися о 10:00 в зазначену дату на офіційному сайті та сторінках і групі проекту Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine.

Офіційний сайт Traffic Challenge: http://trafficchallenge.com.ua (розділ Хештег-Марафон)

Підказка: аби правильно виконати всі завдання, а, особливо, тест – необхідно передивитися всі відео-уроки. Заходьте у розділ FRoSH і тисніть відео-навчання (http://trafficchallenge.com.ua/frosh/frosh-video/)