Що таке Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine?

Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine –  це всеукраїнське змагання з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжних команд – активістів з усієї України, яке відбуватиметься у 4 етапи протягом 2,5 місяців. 

Команди проводитимуть громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху та проходитимуть тест на знання правил дорожньої безпеки, а фото- та відео- звіти про виконання кожного етапу команди публікуватимуть у Facebook та Instagram з хештегом #SpeakUpUkraine

Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine  – це проект, що реалізується в рамках Національної програми з дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді  «Traffic Challenge» та є для України знаком оклику наприкінці 10-річчя Дій з безпеки дорожнього руху , проголошеного Генеральною Асамблеєю ООН в світі до 2020 року. Хештег #SpeakUp – це міжнародне гасло цього року, яке проголошене ООН та символізує активні дії та висловлювання за безпеку на дорозі.

Оскільки хештег є ООН-івським, то таким чином уся міжнародна спільнота бачитиме активність українців та те, що Україна розвивається в контексті загальносвітового руху і підтримує глобальні цінності.