Реєстрація:

Реєстрація команд починається 17 вересня 2019 року і триває до 4 жовтня 2019 року включно. Заявки, які будуть подані пізніше, не зараховуються. 

Команди переходять за посиланням, яке буде оприлюднене під час офіційної прес-конференції з нагоди старту змагань, та заповнюють реєстраційну форму. Посилання на реєстраційну форму буде опубліковано на сайті, на офіційній сторінці «Traffic Challenge» в Instagram та Facebook.

Кожній команді присвоюється номер, який необхідно буде запам’ятати (записати) та використовувати при публікації звітів. Цей номер надсилається на електронну адресу лідеру команди, яку він зазначає під час реєстрації.

Під час реєстрації треба зробити спільне фото команди, з використанням табличок зі слоганами. Завантажити зображення зі слоганами для табличок можна за посиланнями нижче:

Завантажити зображення у форматі “jpg” одним zip-архівом можна тут або тут.

Завантажити зображення у форматі “pdf” можна тут або тут;

Усі зображення доступні у кольоровому та чорно-білому варіантах. Повний перелік зображень зі слоганами для табличок наведений нижче:

Команда може обрати з переліку за посиланням від 1 до 10 слоганів на свій вибір. Необхідно роздрукувати табличку на папері не менше А4 формату, та тримати її у руках під час фотографування. Дозволяється не друкувати таблички, якщо немає такої можливості або бажання, тоді команда має намалювати вручну ті таблички, які вона обрала. 

Необхідно зробити публікацію цієї фотографії з хештегами #SpeakUp #SpeakUpUkraine #TrafficChallenge #номер команди (після значка # має бути цифра – номер, який команда отримала при реєстрації. Наприклад: #00025)  на сторінках  Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine  у Facebook та Instagram – це є стартом участі команди у змаганні.

Перед тим, як опублікувати фото – необхідно додатися на сторінки Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine  у Facebook та Instagram.  А також додатися до сторінок Traffic Challenge у Facebook та Instagram

Без цього публікація звітів неможлива.

У відповідь на відправлену заповнену форму ви отримаєте лист, у якому буде e-mail та контакти волонтерів у областях, а також посилання на форми звітів та інструкція по їхньому оформленню.

Збережіть цю інформацію. На зазначену за вашою областю електронну скриньку ви буде відправляти звіти. 

  1. Офіційна сторінка «Traffic Challenge» у Facebook: https://www.facebook.com/TrafficChallenge/
  2. Група Хештег-Марафону #SpeakUpUkraineу Facebook (до групи мають додатись усі учасники конкурсу): https://www.facebook.com/groups/1096742113869414/
  1. Сторінка «Traffic Challenge» у Instagram: https://www.instagram.com/traffic_challenge/?hl=uk
  2. Сторінка Хештег-Марафону #SpeakUpUkraineу Instagram: https://www.instagram.com/hashtag_marathon/?hl=uk