Хештег-Марафон #SafetyChallenge –  це друге всеукраїнське змагання шкіл з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжних команд — активістів з усієї України, яке відбуватиметься у IІІ етапи. Проєкт реалізується в рамках Національної програми з дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді  «Traffic Challenge».

Команди проводитимуть громадські молодіжні акції з безпеки дорожнього руху, фото- та відео- звіти про виконання кожного етапу команди публікуватимуть у Facebook та Instagram з хештегом #SafetyChallenge та #Love30. 

Хештег #Love30 – це гасло цьогорічного  Всесвітнього тижня з безпеки дорожнього руху, який проходитиме 17-23 травня. Його використання демонструє активну позицію України у підтримці світових трендів в сфері безпеки дорожнього руху та слідування вимогам Стокгольмської декларації, прийнятої 2020 року урядами світу задля спільної злагодженої боротьби зі смертністю та травматизмом на дорогах.

Оскільки хештег є гаслом від ООН, то таким чином уся міжнародна спільнота бачитиме активність українців та те, що Україна розвивається в контексті загальносвітового руху і підтримує глобальні цінності.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6Zp1iZMWZbox7JFz6