У Хештег-Марафоні можуть брати участь команди лише з навчальних закладів, що знаходяться в Україні та виконуватимуть завдання на території України. Будь-який навчальний заклад може зареєструвати команду. 

У всеукраїнському змаганні Хештег-Марафон #SafetyChallenge можуть брати участь  державні, комунальні та приватні заклади: середні загальноосвітні школи, навчально-виховні комплекси, профільні класи, спеціалізовані школи, гімназії, ліцеї, колегіуми, вечірні школи, класи та групи з очною та заочною формою навчання при загальноосвітніх школах, школи-інтернати, дитячі будинки, позашкільні навчальні заклади (палаци, будинки, центри юнацької творчості, учнівські клуби, дитячо-юнацькі спортивні школи, школи мистецтв, студії), філіали та відділення) тощо.

Вимоги до команди:

– загальна кількість учасників – 8 чоловік (до складу команди мають входити обов’язково представники кожної категорії: учні молодшої, середньої та старшої школи, педагоги, батьки);

– у кожній команді має бути визначено лідера – через нього буде здійснюватись комунікація між командою та оргкомітетом, лідер команди реєструє команду у реєстраційній формі, надає свій номер телефону та e-mail для зв’язку, робить публікації звітів та надсилає їх копії на e-mail організаторів (цей e-mail  буде повідомлений під час реєстрації команди), а також може виступати лицем, яке зможе отримати відзнаку в разі, якщо інші члени команди не можуть з’явитися на нагородження.

У лідера команди має бути зареєстрований акаунт у Instagram та Facebook – ці акаунти зазначаються під час реєстрації у реєстраційній формі. Лише з цих акаунтів робиться публікація фото- або відео-звіту. Якщо інші члени команди мають також свої сторінки, то вони не дублюють публікацію, а можуть зробити репост на своїй сторінці. Всіх членів команди та помічників можна  тегати  (відмічати) у словесному описі звіту (наприклад, у останньому абзаці після слів «Дякуємо за допомогу:» або «у організації цього заходу брали участь:», або «Наша команда:»)

Допомагати команді може будь-яка кількість людей з усіх вище перелічених категорій, але тільки члени команди в разі перемоги отримають призи. До команди не можуть входити волонтери, які залучені до цього проекту, а також поліцейські та члени журі.

Команди формуються та реєструються до 26 квітня 2021 року.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6Zp1iZMWZbox7JFz6