Під час виконання кожного завдання – один з учасників команди фотографує, знімає міні-відео (або сторіз чи онлайн-трансляцію з власної сторінки) процесу виконання завдання або робить скріншот екрану, якщо робота команди відбувалася онлайн.

Після виконання завдання фотографії та відео-файли публікуються лідером команди на сторінках Хештег-Марафон #SafetyChallenge у Facebook (https://www.facebook.com/groups/1096742113869414) та Instagram на власній сторінці з тегом @hashtag_marathon_2021. Публікація робиться в будь-який день до кінця етапу, але не пізніше 12:00 останнього дня етапу.

Кожен звіт починається зі хештегів: #SafetyChallenge #Love30 #TrafficChallenge #номер команди (після значка # має бути цифра – номер, який команда отримала при реєстрації. Наприклад: #00025). Після хештегів пишеться невеликий опис того, що робила команда.

Окремо заповнюється електроні Google-форми по кожному звіту, посилання на котрі будуть вказані в кінці завдань для кожного етапу. Загалом буде 3 форми звітів (І, ІІ, ІІІ етапи).

Критерії оцінки завдань:

  1. Актуальність (виконання завдання має вирішувати певну проблему з безпекою на дорозі у вашому населеному пункті).
  2. Стійкість (наскільки довго буде пам’ятатися ваша активність або наскільки довго вона слугуватиме та допомагатиме знижувати аварійність/ підвищувати обізнаність населення/попереджуватиме про небезпеку).  
  3. Новаторство (мається на увазі привнесення в Україну міжнародних стандартів безпеки. УВАГА! новація ні в якому разі не може суперечити існуючим правилам дорожнього руху України чи порушувати їх).
  4. Оригінальність та креатив (мається на увазі, наскільки ваша ідея не схожа на ті, що роблять інші команди).
  5. Кількість залучених до організації людей.
  6. Охоплення (кількість поінформованої аудиторії).
  7. Наявність публікацій чи сюжетів у ЗМІ.