В рамках ІІ декади Дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030, проголошеної Генеральною Асамблеєю ООН 20 травня 2021 року о 17:00 відбудеться безкоштовний вебінар засновниці ГО Traffic Challenge Ольги Дробишевої на тему «Швидкість руху в населених пунктах».

Питання обмежень швидкості на території населених пунктів гостро стоїть не тільки в Україні, а й у всьому цивілізованому світі. Особливо гостро питання стало з ростом популярності використання самокатів, велосипедів та моноколес.На вебінарі ознайомимося з такими питаннями:
1. Чому перевищення швидкості входить до ключових факторів ризику у ДТП, проголошених ВООЗ.
2. 50, 20, +20.
3. АвтоVSперсональний транспортVSпішоходи. Або чому і для кого необхідні велосмуги?
4. Love30 – це про що?
5. Хто може їздити по тротуарах?

Ольга Дробишева – громадська діячка, засновниця соціальних проєктів Safety Park та Traffic Challenge, керівниця благодійного фонду «Демократичний розвиток», авторка серії книжок «1000 і 1 поворот» та унікального тренінгу з безпеки дорожнього руху для дорослих «Відповідальні батьки». Ольга є співавторкою книги про екологічну безпеку «Світові сміттєві королі», організаторкою й засновницею проєкту «Чисті перлини України» та організаторкою проєкту «Зробимо Україну чистою!».Для отримання нагадування про захід, зареєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/irHW6ZHc2rQ3ADzR9.

Запрошуйте друзів та знайомих, буде цікаво та інформативно!

#trafficchallenge #safetychallenge #love30