Ніна Громадська з Київщини та Олена Березніченко з Луганщини отримали перемогу та виграли електронні самокати у Всеукраїнському челенджі з безпеки дорожнього руху.

Розіграшом двох електросамокатів завершився 1 червня Всеукраїнський челендж #Love30Ukraine з впровадження ініціатив, що поліпшують дорожню безпеку. Таким чином Україна долучилася до всесвітньої ініціативи ООН зі створення безпечних умов для користувачів мікромобільного транспорту, пішоходів і маломобільних груп населення на дорозі. В Україні ініціативу ООН підтримує ГО Traffic Challenge, яка з 2015 року також реалізує низку проектів з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді, спираючись на світовий досвід та глобальні рекомендації ООН та ВООЗ.

Всеукраїнський челендж #Love30Ukraine тривав з 19 по 31 травня в соціальних мережах Facebook та Instagram. Учасники мали проявляти активність з безпеки дорожнього руху та демонструвати ці дії в публікаціях з хештегами #Love30Ukraine #Love30 та з обов’язковою фразою:

«Україна — зі Світом! Я підтримую всесвітню ініціативу ООН задля створення безпечних умов для користувачів мікромобільного транспорту, пішоходів та маломобільних груп населення на дорозі та інформаційну кампанію від Traffic Challenge — #Love30Ukraine #Love30».

Тільки оголошення ініціативи отримало більш ніж 600 поширень, а до челенджу долучилися  учасники з більш ніж 400 населених пунктів України, від Ужгорода до Маріуполя.

1 червня о 10:30 та 11:00 відбулися рандомні розіграші двох електросамокатів серед учасників #Love30Ukraine в прямому ефірі Instagram та Facebook.

Перемогу отримали викладачка КЗ «Стрітівський педагогічний фаховий коледж кобзарського мистецтва» Ніна Громадська з села Стайки на Київщині та психолог і соціальний педагог Рубіжанської ЗШ І – ІІІ ступенів №3 Олена Березніченко з Рубіжного, що на Луганщині.

Ніна Громадська поділилася з аудиторією Facebook публікацією про те, як вона проводить заняття з безпеки дорожнього руху для школярів:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1156280924883113&id=100015036480558

Дякуємо нашим найкращим в світі ❤

Ключовим партнерам

Winner Group Ukraine

СК “Граве Україна”

Граве Україна Страхування життя

Інформаційним партнерам:

Авторадіо Україна

Київ Автомобільний

Соцпортал

МамаWOW

Folga.com.ua

Та дякуємо за підтримку Клуб Shell SMART!