В Україні набирає обертів масштабне змагання серед шкіл на тему безпеки на дорозі Хештег-Марафон #SpeakUpUkraine. 

Зареєструвати свою команду можна до 4 жовтня за посиланням: http://trafficchallenge.com.ua/heshteg-marafon/ 

Школи будуть змагатися у проведенні найкреативніших, найоригінальніших, а головне – найдієвіших флешмобів, акцій, інформаційних кампаній, щоб привернути максимальну увагу до теми безпеки на дорозі та висловлюватися за безпеку. А великі шкільні акції, які будуть проводитись за межами школи – позначать у одних із найпопулярніших навігаторах в Україні – Waze (Google).

Сформувати і зареєструвати команду дуже просто. Ми пояснюємо покроково і даємо посилання на відповідні публікації про умови участі на нашому сайті:

  1. Як сформувати команду: http://trafficchallenge.com.ua/2019/09/03/як-мають-бути-сформовані-команди-хешт/
  2. Як зареєструватися? Треба заповнити реєстраційну форму: https://forms.gle/z7waCm6kQv3E5iVB9
  3. Що робити після реєстрації? Після реєстрації вам має надійти лист з підтвердженням, що ми отримали вашу реєстрацію. А потім ви готуєтесь робити спільне фото із обраним вашою командою слоганом: http://trafficchallenge.com.ua/2019/09/15/реєстрація-завантажуємо-таблички-зі/

Сподіваємося на вашу активність!

Найяскравіші команди можуть виграти подарунки для своєї школи: мультимедійні проектори, делініатори, комплекти світловідбивачів, сучасні аптечки, освітні матеріали, персональні комплекти подарунків з фітнес-трекером, світловідбивачами, книжками та сувенірами. 

Хештег-Марафон відбувається за підтримки Уповноваженого Президента з прав дитини, Центру громадського здоров’я України, Міністерства інформаційної політики та Патрульної поліції України.